Új képeslapjaink


Madonna gyermekével

Madonna gyermekével

Anyák napi képeslap 5.

Anyák napi képeslap 5.

Falun

Falun

Büszkeségünk

Büszkeségünk

Súgó

Értesítenek, ha elolvasták a képeslapomat? Igen, amennyiben bejelöli a Tértivevény választást a képeslapküldő oldalon.

Elfelejtettem a jelszavamat. Mi a teendő? A régi jelszavát nem tudjuk visszakeresni.
Új jelszó igénylésével viszont hozzájuthat ideiglenes jelszavához, amelyet a következő belépése alkalmával tud módosítani.

Milyen előnyei vannak az ingyenes tagságnak? Regisztrált felhasználóink az alábbi plusz, ingyenes szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • Korlátlan számú képeslap küldhető

  • Saját címtár

  • Egyidően több személynek küldhető képeslap

  • Ellenőrizhető, hogy elolvasták-e a küldött lapokat

  • Kedvenc lapok funkció

  • Forgalmi statisztikák

  • Kiküldött lapok nyomon követése

Miben különbözik ez az oldal a többi képeslapküldőtől? A Régi képeslapok portálon csak régi postai levelezőlapok másolatai találhatóak.

Mennyibe kerül a képeslapküldés? Semmibe. Minden szolgáltatusunk ingyenes.

Küldhetek saját képet is? Sajnos nem. Amennyiben saját képet szeretne küldeni, használja testvéroldalunkat, a Szívküldit!

Megoszthatom önökkel saját gyűjteményemet? Igen, köszönettel vesszük a felajánlásokat, akár díjtalanok, akár pénzbe kerülnek.
Keressen bennünket, ha vannak régi papír képeslapjai!

Hogyan kell képeslapot küldeni? Válasszon egy lapot a kategóriák, lapcsoportok közt böngészve, vagy direkt rákeresve, majd töltse ki az űrlapot. Ezután lépjen tovább az előnézeti oldalra.
Ha át kívánja szerkeszteni a lapot, lépjen vissza, ha kész van, akkor pedig aktiválja a KÜLDÉS gombot.

Miért nem tudom a kiválasztott lapot a kedvencekhez adni? A Kedvencek funkció csak bejelentkezett felhasználóink számára érhető el.

Mikor továbbítódnak az időzítéssel küldött lapok? Mindig a megadott nap 0. órájának 10. percében.

Hova fordulhatok segítségért, ha további kérdéseim vannak? A Kapcsolat menüpont alatt emailben elérheti ügyfélszolgálatunkat, de sürgős esetben telefonon is hívhat bennünket, a hét minden napján, 8 és 18 óra között, a 06 70 5422698-as telefonszámon.

Hogyan juthatok hozzá egy képeslap eredetijéhez? Sajnos a legtöbb képeslapunk nem eladó, de szívesen segítünk másik példány becserkészésében.
Keressen bennünket!

Képeslapom érkezett. Hogyan férhetek hozzá? Az emailben kapott értesítésben található linket aktiválva közvetlenül az Önnek küldött képeslap töltődik be.
Ha nem működik a link, a levélben megküldött képeslap-kódot másolja be a KÉPESLAP ÁTVÉTELE űrlapmezőbe, és kérje le a képeslapját a gombra kattintva.

© 2021 RégiKépeslapok.hu
© RégiKépeslapok.hu